Let’s talk!

Op zoek naar een frisse blik voor jouw project? Alles begint met een goed gesprek. Samen ontdekken we of we iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Max Peters
info@maxpeters.nl
+31 (6) 5235 70 80

① Ik ben een multidisciplinair grafisch ontwerper.  ② Mijn stijl typeert zich door krachtige kleurkeuzes en heldere beeldtaal. ③ Het liefst ontwerp ik samen met jou een compleet nieuwe identiteit van scratch af aan.

Wie ben ik?

① Ik ben een multidisciplinair grafisch ontwerper.  ② Mijn stijl typeert zich door krachtige kleurkeuzes en heldere beeldtaal. ③ Het liefst ontwerp samen met jou een compleet nieuwe identiteit van scratch. ④ De zoektocht naar de meest onberispelijke typografie voor een project doe ik het allerliefst!

Stylescapes

Stylescapes zijn een onderdeel van mijn werkproces. Ze overbruggen de kloof tussen jouw ideeën als klant en mijn visie op het project. Het is een combinatie van beelden, texturen, typografie en kleuren die een bepaalde look en feel van een merk, website of ander ontwerpproject inzichtelijk maken. Je kan ze zien als moodboards op een hoger niveau. Zo bepalen we samen de juiste richting.

Skills

Art Direction
Visuele Identiteiten
Huisstijl
Logomark
Wordmark
Web Design
Editorial Design
Magazines
Packaging

Ik werk mede voor

Cognito Media Amsterdam
LeadingMile
Ernest and Young
Homebass Foundation
Fund Seminar
Aanpoters
Owe
Hen & Co.
Foreign Bankers’ Association
Blad
Creatieve Broedplaats Hubert

en vele andere…